3 gün önce serbest bırakıldı ama...

Samsun'da hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan ve 3 gün önce yakalanıp serbest bırakılan 13 yaşındaki çocuk yine hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, iş yerlerinden hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulun

3 gün önce serbest bırakıldı ama...

Samsun'da hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan ve 3 gün önce yakalanıp serbest bırakılan 13 yaşındaki çocuk yine hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, iş yerlerinden hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan 13 yaşındaki K.M.K., 3 gün önce gözaltına alınıp savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılmıştı. K.M.K., yine hırsızlık yapınca Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen K.M.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler