3 çocuk babası ölmek istedi..

ZONGULDAK'ta, heyelanda hasar gören evini tamir ettiremediğini söyleyen 50 yaşındaki Mustafa Yılmaz, kayalıklarda intihara kalkıştı. Yılmaz denize atlamadan sara krizi geçirince arkadaşı ve polisler tarafından kurtarıldı. Epilepsi hastası evli ve 3 çocuk

3 çocuk babası ölmek istedi..
ZONGULDAK'ta, heyelanda hasar gören evini tamir ettiremediğini söyleyen 50 yaşındaki Mustafa Yılmaz, kayalıklarda intihara kalkıştı. Yılmaz denize atlamadan sara krizi geçirince arkadaşı ve polisler tarafından kurtarıldı.
 
Epilepsi hastası evli ve 3 çocuk babası Mustafa Yılmaz, iddiaya göre geçen ay yağmur nedeniyle oluşan heyelanda zarar gören evini yaptıramayınca bunalıma girdi. Yılmaz, bugün saat 16.30 sıralarında liman arkası mevkiinde arkadaşı Adnan Cinal ile otururken kayalıklara çıkarak intihara kalkıştı. Adnan Cinal, polisi arayarak yardım istedi. Daha önce yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle aynı yerde intihara kalkışan Adnan Cinal, gelen polis ekipleriyle birlikte arkadaşını ikna etmeye çalıştı. Yılmaz, "Ben yaşasam ne olur yaşamasam ne olur. Ben perişan olmuşum. Herkes beni rahat bıraksın" dedi.
 
08a72e8beb47c291a9a8ff32d14beb09.jpg
 
Mustafa Yılmaz, bu sırada sara krizi geçirdi ve denize düşmek üzereyken yanına koşan arkadaşı ve polisler tarafından tutuldu. Sağlık ekibinin müdahalesinden sonra Mustafa Yılmaz, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel