3 çocuğunun annesine...

Trabzon’un Akçaabat İlçesi yeni mahallede önceki gün meydana gelen olayda gece saat 18.30 sıralarında H.Ç isimli kadın 3 yıldır evli olduğu kocasının kendisine sözlü olarak şiddet ve tehditlerde bulunduğu gerekçesiyle polise giderek şikayetçi oldu.Akçaaba

3 çocuğunun annesine...

Trabzon’un Akçaabat İlçesi yeni mahallede önceki gün meydana gelen olayda gece saat 18.30 sıralarında H.Ç isimli kadın 3 yıldır evli olduğu kocasının kendisine sözlü olarak şiddet ve tehditlerde bulunduğu gerekçesiyle polise giderek şikayetçi oldu.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kocası U.Ç’den şikayetçi olan H.Ç isimli kadın verdiği ifadesin de, eşim ile 3 yıldır evliyim. Bu evlilikten bir tane çocuğumuz var. Eşim son 1,5 yıldır şahsıma yönelik sözlü olarak şiddet ve baskı uyguluyor.

Bana hitaben "bu evden git, ben buraya başka bir kadın getireceğim, çocuk olmasaydı seni boşardım, senden ev karısı olmaz" diyerek hakaretlerde bulunuyor diye eşinden şikayetçi olduğunu söyledi.  Eşinin şikayeti üzerine polis tarafından aranan U.Ç isimli koca kayıplara karıştı. Şüpheli firar U.Ç’nin yakalama çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel