3 ayda hem çocuğunu hem de rahmini kaybetti

Ordu’nun Korgan ilçesinde 3 ayda 2 trafik kazası geçiren kadın hem çocuğunu hem de rahmini kaybetti.Korgan ilçesine bağlı Çiftlik beldesinde oturan ve çocuğunu dünyaya getirmek için gün saydığı sırada trafik kazası geçiren Aynur Uysal’ın bütün dünyası yık

3 ayda hem çocuğunu hem de rahmini kaybetti

Ordu’nun Korgan ilçesinde 3 ayda 2 trafik kazası geçiren kadın hem çocuğunu hem de rahmini kaybetti.

Korgan ilçesine bağlı Çiftlik beldesinde oturan ve çocuğunu dünyaya getirmek için gün saydığı sırada trafik kazası geçiren Aynur Uysal’ın bütün dünyası yıkıldı.

Bundan üç ay önce 8 aylık hamileyken rutin kontroller için özel bir araçla Korgan’dan Fatsa’ya yola çıkan Aynur Uysal, yolda trafik kazası geçirdi.

Bulunduğu aracın bir ambulansla çarpışması sonucu vücudunda kırıklar oluşan, aynı zamanda hem beyin kanaması, hem de iç kanama geçiren Aynur Uysal, rutin kontroller için gelmek istediği Fatsa Özel Avrasya Medi Tech Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Anne, Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. İsmail Karataş, Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Çetin Karadağ ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Süheyla Çetintaş tarafından acil olarak ameliyata alınıp başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Ancak Uysal, kaza sonucunda hem çocuğunu kaybetti ve ameliyat sırasında rahmi alındı.

Çocuğunu kaybettiği gibi artık bir daha anne olamayacak olan Aynur Uysal’ın başına gelenler, aslında bununla da sınırlı kalmadı. Genç kadın üç ay önce yaşadığı kazanın ardından bu kez de geçen günlerde yine kaza geçirdi.

Öncekine benzer bir trafik kazası daha yaşayan Uysal, Fatsa Özel Avrasya Medi Tech Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Üç ay gibi kısa bir zamanda yaşadığı trajik hadiseler üç çocuk annesi Aynur Uysal’ın hayatını alt-üst ederken, olayı duyanlar tarafından da şaşkınlık ve üzüntüyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel