26’ci Vergi Haftası etkinlikleri sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vergi Haftası nedeniyle Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve beraberindekileri makamında kabul etti.  23 Şubat-1 Mart tarihleri arasında düzenlenen Vergi Haftası dolayısıyla bir dizi etkinl

26’ci Vergi Haftası etkinlikleri sürüyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vergi Haftası nedeniyle Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve beraberindekileri makamında kabul etti. 
 
23 Şubat-1 Mart tarihleri arasında düzenlenen Vergi Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlikler yaptıklarını kaydeden Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman, “Vergi bilinci oluşturma amacı ile 26. Vergi Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Buradan il dışında olan Trabzonlu esnaflarımızı Trabzon’a çağırıyoruz. Belediyemizden desteklerinin devamını bekliyoruz. Vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde bizleri kabul ettiği için Sayın Başkanımıza Teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
 
Başkan Gümrükçüoğlu Büyükşehir ile birlikte artacak vergi gelirlerinin vatandaşa hizmet olarak yansıyacağını ifade ederek”
 
24. vergi haftası münasebetiyle belediyemize teşrif etmiş olan Vergi Dairemizin Sayın Başkanını ve Vergi Dairesi’nin bütün çalışanlarını tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Vergilerimizi toplayan arkadaşlarımız aslında ülkemizdeki hizmetlerin gizli kahramanlarıdır. Onların topladıkları ve halkımızın fedakarca katkıda bulunduğu devlet bütçesi yine halkımıza hizmet olarak dönüyor. Bu tüm kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet ve yatırım olarak döndüğü gibi yerel yönetimlere de dönüyor. Haklı ve doğru ölçülerle halkın vergisini toplayan ve o titizlikle devletin hazinesine, maliyesine devreden vergi çalışanlarımız, vergi dairelerimiz ve yine o toplanan vergilerin halka hizmet olarak geri dönmesi için büyük gayretler göstermektedirler. Kalkınma ancak vergilerimizle gerçekleşebilmektedir. Bu noktada vergi bilinci çok önemlidir. Bu bilincin arttırılmış olması bizi ülke olarak,  millet olarak ileriye getirecektir.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler