20 yıl sonra gelen mutluluk!

Bebek sahibi olmak için Ankara, İzmir, İstanbul ve Konya’ya giden çift burada yapılan tedavilerde başarısız olunca 1 sene önce Trabzon’daki Özel Karadeniz Hastane’sine başvurdular. Burada yapılan testler ve tedaviler sonucu biri kız, biri erkek olmak üzer

20 yıl sonra gelen mutluluk!

Bebek sahibi olmak için Ankara, İzmir, İstanbul ve Konya’ya giden çift burada yapılan tedavilerde başarısız olunca 1 sene önce Trabzon’daki Özel Karadeniz Hastane’sine başvurdular. Burada yapılan testler ve tedaviler sonucu biri kız, biri erkek olmak üzere ikiz bebek sahibi olan Kaba ailesi kız bebeklerinin adını Nisanur, erkeğin adını Umutcan koydu.

İkizlerin hayatlarına değişiklik getireceğini söyleyen Baba Ahmet Kaba, “Ben doktorumuzla ve buradaki hastane personeli ile gurur duyuyorum. Bana bu sevinci yaşattıkları için önce Allah’a sonra onlara teşekkür ediyorum. Benim gitmediğim hastane kalmadı, gitmediğim hoca ve doktor kalmadı. En sonunda burada çocuk sahibi olduk. Allah çocukları olmayanların hepsine çocuk versin” dedi.

Kaba çiftine 20 yıl sonra mutluluğu getiren Özel Karadeniz Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ve Tüp Bebek ünitesi sorumlu hekimi Hasan Tahsin Sanisoğlu ise “Ahmet ve Havva çifti bize son umut olarak başvurmuştu” sözleriyle başladığı konuşmasında “Sonuçta ikiz bebeklerimiz oldu, biri kız, biri erkek. Bundan sonra sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum kendilerine. Daha önceden kendilerine tüp bebek tedavisi uygulaması yapılmış ama sonuç alınamamış. Hastalarımıza önerim, tekrar umutlarını kesmeden tedaviye devam etmeleri ve doktorlarının önermiş olduğu şekilde tedavilerini aksatmaksızın devam etmeleridir. Hastamızda negatif gebelik oluşmadığı halde dördüncüsünde sonuca ulaşılmış oldu. Bazen bu şekilde tekrarlayan uygulamalar sonucunda sonuç elde edebiliyoruz. O yüzdün umutları kaybetmesinler ve doktorun önerisi doğrultusunda tedavilere devam etsinler” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel