"2 Bin Kişiye Kuran-ı Kerim Eğitimi Verilecek"

Tokdemir, yaptığı açıklamada, 24 Haziran itibariyle her yaştan öğrenciye yönelik 100 merkezde yaz Kuran kursları organize edeceklerini belirtti.Açılacak yaz kurslarında 2 bin kişiye Kuran-ı Kerim eğitimi verileceğini ifade eden Tokdemir, şunları kaydetti:

"2 Bin Kişiye Kuran-ı Kerim Eğitimi Verilecek"

Tokdemir, yaptığı açıklamada, 24 Haziran itibariyle her yaştan öğrenciye yönelik 100 merkezde yaz Kuran kursları organize edeceklerini belirtti.

Açılacak yaz kurslarında 2 bin kişiye Kuran-ı Kerim eğitimi verileceğini ifade eden Tokdemir, şunları kaydetti:

"Kurslar, camilerde, Kuran kurslarında ve talep olması durumunda da mahallelerde açılacak. İmam hatipler, müezzinler ve kurs hocalarımız görev alacak. Bu amaçla yaz kursları öncesi görevlilerimize yönelik, formatörler eşliğinde iki seminer düzenledik. Kurslarımızda Kuran-ı Kerim öğretmenin yanı sıra ahlak ve Peygamber efendimizin hayatına ilişkin bilgiler de öğretilecek."

Tokdemir, hafta içi hergün düzenlenecek ve 3 saat sürecek kursların 23 Ağustos'ta sona ereceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler