1980 Mezunları buluşuyor

Trabzon’un tarihi çınarı Trabzon lisesinden  1980. yılında mezun olanları cumartesi günü lisede buluşuyorlar.Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarından biri olan Trabzon Lisesi’nden 1980 yılında mezun olan  öğrenciler 32 yıl sonra bir araya gelerek hasret

1980 Mezunları buluşuyor

Trabzon’un tarihi çınarı Trabzon lisesinden  1980. yılında mezun olanları cumartesi günü lisede buluşuyorlar.

Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarından biri olan Trabzon Lisesi’nden 1980 yılında mezun olan  öğrenciler 32 yıl sonra bir araya gelerek hasret giderecekler.

26 Mayıs Cumartesi günü  saat 13.00’da Lisede buluşacak olan mezunlar hasret giderecekler.

1980 yılı mezunları ayna akşam Galanima restoranda  düzenlenen yemekte bir araya gelecek.

Organizasyon komitesi 1980 yılında Trabzon lisesinden  mezun olan öğrenciler içersinde Trabzon dışında bulunan bir çok isme ulaşarak buluşmaya davet etti.

1980 yılı mezunlarının bir araya geleceği toplantıyı düzenleyen organizasyon komitesi üyeleri ulaşamadıkları bir çok isim olduğunun altını çizerek” Maalesef adreslerini yada telefon numaralarını ulaşamadık. Bu buluşmaya Trabzon lisesinden 1980 yılında mezun olan herkes davetli. Ulaşamadığımız isimler bu toplantıyı haber alırlarsa kendilerine  bekliyoruz” dediler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler