19 yaşındaki genç kız intihar etti

Edinilen bilgiye göre, evde kimsenin olmadığı bir sırada kendini asarak intihar eden Ö.A'nın cenazesi emniyet ve adli görevlilerin incelemesinin ardından, belediye cenaze aracına konularak Bayburt Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Cenaze hastanede kısa bir s

19 yaşındaki genç kız intihar etti

Edinilen bilgiye göre, evde kimsenin olmadığı bir sırada kendini asarak intihar eden Ö.A'nın cenazesi emniyet ve adli görevlilerin incelemesinin ardından, belediye cenaze aracına konularak Bayburt Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Cenaze hastanede kısa bir süre kaldıktan sonra otopsi için Trabzon'a gönderildi. Ö.A'nın ölüm sebebi yapılacak otopsiden sonra kesinlik kazanacak.
Baba K.A, kızının cenazesinin evden çıkarıldığı sırada gözyaşlarına boğuldu. Kızının cesedine sarılmak isteyen babayı komşuları ve yakınları güçlükle sakinleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel