18 Yıl Sonra Gelen Mutluluk

18 YILDIR BEBEK SAHİBİ OLMAK İÇİN TÜP BEBEK TEDAVİSİ DENEYEN SEHER VE OSMAN ÇİFTİ'NİN ÖZLEMİ MÜNEVVER İLE SON BULDUTrabzon'da çocuk sahibi olmak için yıllardır çeşitli tedavi yöntemlerini deneyen Seher ve Osman Genç çifti, tüp bebek yönetimiyle çocuk sahi

18 Yıl Sonra Gelen Mutluluk

18 YILDIR BEBEK SAHİBİ OLMAK İÇİN TÜP BEBEK TEDAVİSİ DENEYEN SEHER VE OSMAN ÇİFTİ'NİN ÖZLEMİ MÜNEVVER İLE SON BULDU

Trabzon'da çocuk sahibi olmak için yıllardır çeşitli tedavi yöntemlerini deneyen Seher ve Osman Genç çifti, tüp bebek yönetimiyle çocuk sahibi oldu.

Türkiye'nin değişik illerinde 3 kez tüp bebek tedavisi gören çiftin çocuk özlemi, Özel Karadeniz Hastanesi'nde dünyaya gelen kız bebekleri Münevver ile son buldu. 4 gün sonra evlilik yıldönümlerinin olduğunu belirten Genç ailesi, bu mutlu günlerine Münevver'in de mutluluk kattığını söyledi.

Çocuksuzluğu 18 yıldır çektiklerini belirten baba Osman Genç, bir ailenin temelinin çocuk olduğunu belirterek, "Bir ailenin temeli evliliktir. Bu evliliği güzelliştiren çocuktur. Çocuklar bir ailenin vazgeçilmez unsurudur. Çocuksuzluğu 18 yıldur çekiyoruz. Doya doya bir çocuk koklamak gerçekten çok başka. İnşallah bundan sonra doya doya kendi çocuğumuzu koklayarak severek mutlu günler geçirmeyi diliyorum. Allahü Teala bizim durumumuzda olan kardeşlerimizi mutlu eylesin. Onlara da nasip eylesin" dedi.

Doğumu gerçekleştiren Kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Hasan Tahsin Sanisoğlu ise, bu tür hastalarının umutlarını kesmemelerini vurgulayarak, "Seher hanım 38 yaşında bize ilk kez başvurduğunda daha önce 2 kez tüp bebek denemesi olmuştu. 18 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyordu.

Bizim hastanemizde ilk uygulamada gebe kaldı, hastamız bugün de sağlıklı bir doğum yaptı. 4 gün sonrada evlilik yıldönümleriymiş güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi oldu. Hastamızın üçüncü denemesi bu şekilde olan hastalarımız çok var. Bu tür hastalarımız özellikle umutlarını kesmeden tedavilerini takip etmelerini doktorları önerdikleri sürece tedavilerine devam etmelerini öneriyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel