16 Bin paket sigara ele geçirildi

Yapılan bir ihbar üzerine Kars’tan Erzurum’a gelen bir kamyonda 16 bin paket kaçak sigara ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Kars istikametinden gelen bir kamyon Erzurum’un Köprüköy İlçesinde yol uygulaması yapan polisleri

16 Bin paket sigara ele geçirildi

Yapılan bir ihbar üzerine Kars’tan Erzurum’a gelen bir kamyonda 16 bin paket kaçak sigara ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kars istikametinden gelen bir kamyon Erzurum’un Köprüköy İlçesinde yol uygulaması yapan polisleri görünce panikleyerek geri döndü ve kaçmaya başladı. Polislerin dur ihtarına uymayan kamyon sürücüsü ile polis arasında kovalamaca başladı. Bir müddet devam eden takip sonucunda şüpheli Y.G, ve araç içerisinde bulunan C. B., yakalanırken kamyonda yapılan aramada 16 bin paket kaçak sigara ile bir adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait yedi adet mermi ele geçirildi.

Kamyon sürücüsü Y.G., ve kamyonda bulunan C.B., gözaltına alınarak olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel