15 Yıl sonra oraya gitti!

Maçka tarihine belediye başkanı olarak damga vuran Ömer Yıldız, 15 yıl sonra Maçka Belediyesi’nde. 15 yıl öncesini hatırlıyoruz da Yıldız’ın seçimleri kaybettiği gece, Maçka CHP büyük bir kalabalıkla belediyeyi basmış ve Ömer Yıldız’ın şahsi evraklarını ç

15 Yıl sonra oraya gitti!
Maçka tarihine belediye başkanı olarak damga vuran Ömer Yıldız, 15 yıl sonra Maçka Belediyesi’nde. 15 yıl öncesini hatırlıyoruz da Yıldız’ın seçimleri kaybettiği gece, Maçka CHP büyük bir kalabalıkla belediyeyi basmış ve Ömer Yıldız’ın şahsi evraklarını çıkarmasına izin vermemişti. Onlara göre Ömer Yıldız belediyenin evraklarını götürüyordu. Aradan geçen 10 yılda Ömer Yıldız hakkında açılan tek bir dava olmadığı gibi aleyhinde söylem de gerçekleşmedi.
 
Maçka’yı Koray Koçhan kazanınca Ömer Yıldız 15 yılın üzerine Maçka Belediyesi’ne gitti. Zira, Koray Koçhan seçimi kazandığı günün ertesinde Avrasya’da Ömer Yıldız’ı ziyaret etmişti. Buna rağmen Ömer Yıldız önce Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i, ardından Maçka Belediyesi’ni ziyaret etti. Bildiğimiz kadarıyla Yıldız’ın Genç üzerinde de emeği vardı. A. Metin Genç’i AK Parti’de siyasete Ömer Yıldız tavsiye etmiş. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler