14 yaşındaki kıza tecavüz!

SAMSUN’un Kavak İlçesi’nde hoşlandığı gence telefon numarasını veren 14 yaşındaki E.Ö., kandırılarak tecavüze uğradı. Ardından telefonundan arayan başka bir kişiyle görüşen genç kız, onun da evlenme vaatlerine kanarak annesine ait 5 bilezikle evden kaçtı.

14 yaşındaki kıza tecavüz!

SAMSUN’un Kavak İlçesi’nde hoşlandığı gence telefon numarasını veren 14 yaşındaki E.Ö., kandırılarak tecavüze uğradı. Ardından telefonundan arayan başka bir kişiyle görüşen genç kız, onun da evlenme vaatlerine kanarak annesine ait 5 bilezikle evden kaçtı. Bir kez daha tecavüze uğrayan E.Ö., sokakta ağabeyi tarafından bulundu. Cinsel istismar suçundan tutuklu yargılanan iki sanık ise suçlamaları kabul etmedi.

Olay geçen yıl Kavak İlçesinde meydana geldi. Komşularının düğününe giden 14 yaşındaki E.Ö., hoşlandığı 20 yaşındaki Muhammet Ö.’ye cep telefon numarasını vererek görüşmek istediğini söyledi. Kısa süre sonrada iki genç önce mesajlaşmaya, sonra telefonla konuşmaya başladı. Bir ay sonrada Muhammet Ö. genç kızı otomobille bir gölet kenarına gezmeye götürdü. İddialara göre burada E.Ö ile ilişkiye girmek istedi. Ancak genç kız kabul etmedi. Üç gün sonra yine Muhammet Ö. ile aynı yere giden genç kız, "Benimle ilişkiye girmezsen seni terk ederim" diyen sevgilisini kaybetmemek için, cinsel ilişkiye girdi. Fakat ailesinin durumu öğrenip, gönül ilişkisine karşı çıkması üzerine Muhammet Ö.’den ayrıldı.

Üç gün sonra ise E.Ö’yü 19 yaşındaki Samet Y. telefonla aradı. Onunla da arkadaş olan E.Ö. evlenme vaadine kanıp annesine ait 5 altın bileziği gizlice alıp kaçarak Samsun’a geldi. Samet Y. genç kızı bir arkadaşına ait eve götürüp cinsel ilişkiye girdi. Sabah olunca birlikte gezmeye çıkan gençlerden Samet Y. bilezikleri alıp ev tutacağını ve kaporasını vereceğini söyleyerek E.Ö’yü bir parkta bırakarak gitti. Geri dönmedi. Bunun üzerine sokaklarda dolaşmaya başlayan genç kız, tesadüf eseri kendisini arayan ağabeyi ile karşılaştı. Başına gelenleri anlatınca da polise giderek iki kişi hakkında şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen sanıklar 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanıklardan Muhammet Ö., genç kızla kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini belirterek, "Ailesi ilişkimizi öğrenince babası beni arayıp kızdı. Ben de onunla görüşmekten vazgeçtim" dedi. Samet Y. ise, E.Ö.’yü sevdiğini ve evlenmek için kaçtıklarını söyleyerek, "Bana yaşının büyük olduğunu söylemişti. Onun da rızasıyla ilişkiye girecektik. Ancak daha önceden başkasıyla ilişkiye girdiğini söyleyince vazgeçtim ve onu ilçeye giden minibüs durağına bıraktım. Bileziklerden haberim yok" diye konuştu.

Duruşmaya katılan E.Ö ise, her iki sanıktan da şikayetçi olduğunu belirterek, "Beni kandırıp cinsel ilişkiye girdiler. Tek suçum onlara güvenmek oldu" dedi. Mahkeme genç kızı, olay nedeniyle ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk ederken, sanıkların tahliye taleplerini kabul etmeyerek duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler