14. Uluslararası şenlikler Rize'de

KDRK tarafından organize edilen, Dağcılık ve Turizm Şenliği 9-14 Temmuz tarihleri arasında Türkiye, Kosova, Arnavutluk, Makedonya, Bosna Hersek, Avustralya, Gürcistan ve Romanya’dan 150'ye yakın dağcının katılımı ile gerçekleştirilecek. Etkinlik 9 Temmuz

14. Uluslararası şenlikler Rize'de

KDRK tarafından organize edilen, Dağcılık ve Turizm Şenliği 9-14 Temmuz tarihleri arasında Türkiye, Kosova, Arnavutluk, Makedonya, Bosna Hersek, Avustralya, Gürcistan ve Romanya’dan 150'ye yakın dağcının katılımı ile gerçekleştirilecek.

 

Etkinlik 9 Temmuz Pazartesi günü Rize Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek törenle başlayacak. Dağcılar araçları ile Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi sınırları içerisindeki Kavron Mevkii’ne hareket edecek. Sporcular buradan yaya olarak 3 bin rakım yükseklikte ki Mezovit Mevkii’ne çıkarak burada kamp kuracaklar. Şenlik 14 Temmuz’da sona erecek.

 


Konuyla ilgili açıklama yapan KDRK Başkanı Mehmet Emin Ayhan, “Geleneksel hae gelen şenliğimize her geçen yıl farklı ülkelerden katılımlar gerçekleşmektedir. Şenliğe katılan sporcu sayımız artmaktadır. Rize doğa sporları açısından önemli bir yer etmiştir. Ayrı şekilde ilimiz doğa sporları açısından eşsiz parkurlara sahiptir. Şenliğimiz ile hem ilimizin hem de ülkemizi tanıtmanın onurunu yaşamaktayız”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler