14 Mart Tıp bayramı etkinlikleri

Kızılcık, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Tabip Odası Başkanı Dr. Yakup Aslan, Genel Sekreter Dr. Osman Bulut, ile Dr. Sinan Kazaz, Dr. İsmet Durmuş, Dr. Ahmet Ulu, Dr. Ahmet Sarı'yı makamında kabul etti.Doktorların insan sağlığını korumak gibi ulvi bir gör

14 Mart Tıp bayramı etkinlikleri

Kızılcık, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Tabip Odası Başkanı Dr. Yakup Aslan, Genel Sekreter Dr. Osman Bulut, ile Dr. Sinan Kazaz, Dr. İsmet Durmuş, Dr. Ahmet Ulu, Dr. Ahmet Sarı'yı makamında kabul etti.

Doktorların insan sağlığını korumak gibi ulvi bir görev üstlendiğini belirten Vali Kızılcık, şunları kaydetti:

"Sosyal devlet anlayışının gereği ilimiz ve ülkemizde sağlık hizmetleri sağlık çalışanları tarafından yerine getirilmektedir. Ülkemizde de sağlık alanında önemli çalışmalar yapılıyor.

Bu alanda hizmette kalitenin arttırılması, toplumuzun sağlığının korunması önemli hedeflerimiz arasındadır. Bu bağlamda ilimizde ve ülkemizde sağlık alanında hizmet veren çalışanlarımıza önemli görevler düşmektedir. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle özveriyle ve fedakarca çalışarak kutsal bir görev icra eden sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, Tıp Bayramı'nı kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler