120 kişi kura ile belirlenecek Noter huzurunda kura çekilecek

Of Belediyesi Emlak Servisi bünyesinde İşkur İl Müdürlüğü’ne tahsis edilen bölümde işçi müracaatları alınmaya başlandı. İşe girmek için müracaat eden vatandaşlar, emlak servisi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Trabzon genelindeki Araklı, Sürmene, Of, Çaml

120 kişi kura ile belirlenecek Noter huzurunda kura çekilecek

Of Belediyesi Emlak Servisi bünyesinde İşkur İl Müdürlüğü’ne tahsis edilen bölümde işçi müracaatları alınmaya başlandı. İşe girmek için müracaat eden vatandaşlar, emlak servisi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Trabzon genelindeki Araklı, Sürmene, Of, Çamlı, Bölümlü, Eskipazar, Karaca ve Hayrat Çay Fabrikaları tarafından belirlenen statüde ve sayıda işçi alımı için vatandaşlar belirledikleri bir iş pozisyonu için başvuru yapabiliyorlar. Üç’er Ziraat Mühendisi ve 1’er Orman Mühendisi alımının yapılacağı fabrikalarda, Meslek Yüksek Okulu (MYO) mezunlarından Çay Eksperi ve İmalat İşçisi, Lise ve Dengi Okul Mezunlarından da İmalat işçisi alımı yapılacak.

İlkokul mezunu kategorisinde alınacak personeller ise; taşıma, yükleme ve boşaltma işlemleri alanlarında çalışacaklar. Başvurular 24 Nisan 2015 Cuma günü sona erecek. Başvuruların ardından 6 Mayıs 2015 tarihinde Of Kapalı Spor Salonunda Noter huzurunda kura çekimi yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel