11 terör örgütü, birleşmiş ve Türkiye’yi hedef almış!

Samsun AKP il başkanı Muharrem Göksel devletimizin geleceği, huzuru ve refahı hakkında açıklamalarda bulundu.

11 terör örgütü, birleşmiş ve Türkiye’yi hedef almış!

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ramazan ayının gelmesi nedeniyle bir konuşma yaptı. Bu konuşmada ülkemizin huzurunu sağlayacak Türkiye'de refahı sağlamak için bu ramazan ayını iyi geçirmesi gerektiğini söyledi.  Aynı zamanda Göksel yurdumuzun dört bir yanında gerçekleşen şehit haberlerine de deyindi. 
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Milletimizin birliği ve devletimizin bekası için bu günlerde birlikte ve beraber hareket etmeliyiz. Devletimizin bekası ve milletimizin huzuru her şeyden önemlidir” dedi 
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi. Bu duygularla birlikte, devletin bekasının korunabileceğini belirten Göksel, “Mübarek Ramazan ayının en önemli teması tüm insanlığı birleştirmesidir. Bu bilinçle hareket edersek, ülkemizde ne terör ne de diğer unsurlar barınamaz” diye konuştu.

“İLKELERİMİZDEN VAZGEÇMEDİK”
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının feyzinden nasiplenilmesi gerektiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Göksel, “Ülke ve millet olarak, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz. Bu günleri aşmanın en birinci yolu, Ramazan ayının en önemli teması olan kardeşlik duygularını daha da ileri bir noktaya taşımaktır. Henüz daha Ramazan ayının başında iki menfur saldırı yaşandı. Ardından Hakkari’de 2 evladımız şehadet mertebesine ulaştı. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar dileklerimizi iletmek istiyorum. Devletimizin bekası, milletin bütünlüğü ve bölünmezliği ilkelerimizden hiçbir zaman vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Biz milletimizin huzuru, refahı ve güveni için çalışıyoruz. Ancak yurt içinden ve yurt dışından 11 terör örgütü, birleşmiş ve Türkiye’yi hedef almıştır. Türkiye’yi zayıflatmak ve yıpratmak adına hain saldırılarını sürdürmektedirler. Fakat biz bunlara asla izin vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, bu terör örgütlerinin ülkemize vereceği zarardan kendimizi koruyup, terörün ve teröristlerin yok edilmeleri noktasında, hem hükümetimizle hem de devletimizin tüm güvenlik güçleriyle birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

“MİLLETİN ŞİMŞEKLERİNİ ÜZERLERİNE ÇEKTİLER”
CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara da değinen Göksel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partililerin yaptıkları eylem ve söylemlerin, milletin tepkisine yol açtığını belirtti. Göksel, “Terör örgütü ve onların uzantılarının yaptığı açıklamalar doğrultusunda hareket eden Sayın Kılıçdaroğlu, şehit cenazesinde beklemediği bir muameleyle karşılaşmıştır. Bu muameleyi yapanların gerçekleştirdiği mermi atma eylemini elbette ki tasvip etmiyoruz. Ancak bu muameleye, yaptıkları davranışlar sebep olmuştur. Gördükleri bu muamele de, AK Parti’nin ya da herhangi birinin yüzünden olmamıştır. Yaşananlar kendi yaptıkları eylemlerin ve söylemlerin sonucudur. Kimse kimseye, şunu tehdit et, şuna mermi at demez. Biz, böyle işlerin içerisinde olmadık, olmayız. Ana Muhalefet Partisi ve mensupları, yaptıkları ve yapacakları hareketlere dikkat etsinler. Milletin tepkisini ve şimşekleri üzerilerine çektiler ve çekmeye devam ediyorlar. Terör örgütünün şehit ettiği bir memurumuzun cenazesine gidiyorlar ve orada da şehidin yakınları, onlarla yan yana saf tutmaktan imtina ediyor. Siz, 164 terör örgütü mensubunu ziyaret ederseniz ya da teröristlerin cenazelerinde boy gösterirseniz, milletten alacağınız karşılık da bu olur. Şimdi sizlere soruyorum, 164 terör örgütü mensubunu ziyaret ederseniz, teröristlerin cenazelerine katılıp gözyaşı dökerseniz, alacağınız karşılık bu değil midir? Terör belasından kurtarmak isteyenlerle birlikte hareket ederseniz, bu millette sizi bağrına basar. Ama bu milleti bölmeye çalışanlarla hareket ederseniz, onları ziyaret ederseniz; millet de sizin karşınızda olur ve tepkisini gösterir, göstermekte de haklıdırlar” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel