10 saniyede fatura tahsilatı

- Çalık Yeşilırmak Perakende Satış A.Ş.(YEPAŞ), müşteri hizmetleri merkezlerindeki fatura tahsilatlarını ‘Barkod Okuma Sistemi’ ile çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop İl ve ilçelerinde müşterilerine kaliteli v

10 saniyede fatura tahsilatı

- Çalık Yeşilırmak Perakende Satış A.Ş.(YEPAŞ), müşteri hizmetleri merkezlerindeki fatura tahsilatlarını ‘Barkod Okuma Sistemi’ ile çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop İl ve ilçelerinde müşterilerine kaliteli ve kesintisiz hizmet vermeyi amaç eden YEPAŞ, müşteri odaklı hizmet yaklaşımına bir yenisi daha ekledi. Fatura tahsilatlarındaki bekleme süresini ‘Barkod Sistemi’ ile hızlandıran YEPAŞ, ‘Fatura İhbar Bildirimi’ ve ‘Kesme İhbar Bildirimleri’ne müşterilerinin sözleşme numarasının yazılı olduğu barkod yerleştirdi. Barkod Okuma Sistemi, 1 Ekim 2013 tarihinden itibaren tüm YEPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezleri’nde kullanılmaya başlandı.

YEPAŞ, müşterilerine daha kaliteli ve kesintisiz hizmet verebilmek için tüm teknolojik alt yapısında iyileştirmeleri zamanında ve doğru bir şekilde sağlıyor. Türkiye’de, uluslararası standartlarda kullanılan SAP sistemini en kapsamlı şekilde kullanan YEPAŞ’ın müşteri merkezlerinde fatura ödeme süresi artık yaklaşık sadece 10 saniye kadar kısa bir zamanda tamamlanabiliyor. SAP sistemine entegre olarak kodlanarak, 1 Ekim’den itibaren şirket genelindeki tüm fatura tahsilat veznelerine yerleştirilen barkod okuma sistemi cihazı sayesinde, tahsilat işlemleri çok daha hızlı ve hatasız şekilde gerçekleştirilebiliyor.

FATURA BİLDİRİMLERİNE İŞLENDİ
Fatura ihbar bildirimlerinde ve kesme bildirimlerinin sol üst köşesine yerleştirilen barkodun içeriğinde, YEPAŞ müşterisinin sisteme kayıtlı olduğu sözleşme hesabı numarası bulunuyor. Bu numara, barkod okuyucu cihazına okutularak, sadece müşteriye ait ödenmesi gereken fatura bedeli ekrana yansıyor. 10 saniye kadar kısa bir sürede tamamlanan bu işlem sayesinde, fatura tahsilatları daha hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleşiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel