Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Boğa burcunda yeni ay 14-05-2018

Oldukça güçlü etki altında olan yeni Ay; Capulus sabit yıldızının etkisi altında doğuyor. Venüs, Merkür ağırlaması ile güç kazanan enerji yeni başlangıçların sert etkilerini öne çıkarıyor. Boğa burcu maddi manevi konularla ilgilidir. Sabit yıldızın eril enerjisi, gözü kapalı girişimlere vurgu yaparken, yapılacak yeni başlangıçlarda dikkatli ve sakin olunması gerektiğini ön görüyor. Mars, Uranüs kare açısının da Anaretik durumda olduğunu da göz önüne alacak olursak, yeni başlanılacak her konuda sağduyulu olmakta faydalı olunması gerektiğini anlıyoruz.

Burçlara göre yeni Ay;

YÜKSELEN KOÇLAR: Maddi kazanımlarınızda olabilecek başlangıçların oldukça güçlü olacağını vurgulayan Boğa burcu yeni Ay’ı, yeni anlaşmaları getirirken, iş kariyer alanında olacak son gelişmelere dikkat ediniz. Yapacağınız başlangıçlarda sakin ve mantıklı olmalısınız.

YÜKSELEN BOĞALAR: Yeni fırsatlar yeni Ay’ la birlikte geliyor. Maddi kazançlarınızla ilgili olacak gelişmeler oldukça güçlü. İş çevresinde ki son fırsatları değerlendirirken mantıklı hareket ediniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Yapmış olduğunuz gizli planlar, bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınızda Boğa burcu yeni Ay’ı ile güçlü başlangıçlar yapabilirsiniz. Ortak gelirde ve kredi borçlarda olabilecek gelişmelerde dikkatli olunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İleriye yönelik planlarınız, projeleriniz, arkadaş çevrenizle ilgili olabilecek yeni başlangıçlar Boğa burcu yeni Ay’ı ile öne çıkıyor. Ortaklıklara ya da ikili ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: İş kariyer alanında yeni Ay doğuyor. Olabilecek gelişmeler karşısında daha sakin olunuz. İş temponuzda son toparlanmalarda çıkacak olan beklenmedik değişikliklere karşı dikkatli olunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Akademik alan, büyük şirketler, uluslar arası konular ve varsa iş çevrenizle ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Çocuklarınız ya da seyahatleriniz için beklenmedik gelişmelere dikkat ediniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ortak gelir, eşinizin kazancı ve miraslarla ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Ev ve aile ile ilgili olacak olan beklenmedik gelişmelere dikkat ediniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Eş ve ortağınızın içinde bulunduğu şartlarla ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Yapacağınız anlaşmalar karşısında mantıklı hareket ediniz. Yakın çevrenizden gelecek olan beklenmedik gelişmelere dikkat.

YÜKSELEN YAYLAR: Sağlık, beslenme ve günlük temponuzda olacak yeni başlangıçlar oldukça güçlü. Maddi konularda ve yediğinizde içtiğinizde son toparlanmalara dikkat ediniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Çocuklarınızın şartları, aşk, ek gelir, turistik seyahatler, hobilerle ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Girişimlerinizde beklenmedik gelişmeler içinde kalabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Aile, yerleşim ve temel alt yapınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Beklenmedik şartlar içinde kalmanız mümkün dikkatli olunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Yakın çevreniz, anlaşmalar, paranızı harcadığınız yer ve kardeşlerinizin şartlarında yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Arkadaş ve planlarınızda olabilecek gelişmeler karşısında dikkatli olunuz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR