Bir isim daha Türk Milli Takımını seçti!

Danimarka'nın Nordsjaelland ekibinde forma giyen 18 yaşındaki Emre Mor, milli takım tercihini Türkiye'den yana yaptı.   1997 doğumlu kanat oyuncusu alt yaş kategorilerinde formasını giydiği Danimarka'yı değil Türkiye'yi seçtiğini duyurdu.   'Artık resmen

Bir isim daha Türk Milli Takımını seçti!
Danimarka'nın Nordsjaelland ekibinde forma giyen 18 yaşındaki Emre Mor, milli takım tercihini Türkiye'den yana yaptı.

1997 doğumlu kanat oyuncusu alt yaş kategorilerinde formasını giydiği Danimarka'yı değil Türkiye'yi seçtiğini duyurdu.

'Artık resmen Türk'üm!'

Kişisel Instagram hesabından fotoğraf paylaşıp açıklama yayınlayan Emre Mor "Artık resmen Türk'üm. Türk Milli Takımı için oynamaya karar verdim ve Türk Milli Takımı'nın bir temsilcisi olduğum için gurur duyuyorum" ifadesini kullandı.

Avrupa'nın devleri peşinde!

Manchester United ve Liverpool başta olmak üzere Ajax, PSV ve M.Gladbach gibi önemli kulüpler genç yaşta harikalar yaratan Emre için sıraya girdi.

Genç oyunculara şans vermesiyle tanınan Louis van Gaal ve Jürgen Klopp'un izlettiği Emre Bol aynı zamanda Danimarka U19 takımında forma giyiyor.

Babası Türk, annesi Makedon olan Danimarka doğumlu futbolcu muhteşem sol ayağı, adam eksiltebilme özelliği ve uzaktan şutlarıyla dikkat çekiyor.

Vikinglerin U-19 milli takımında forma giydi

12 takımlı Danimarka Ligi’nde ilk yarıyı 8.sırada bitiren Nordsjaelland’da sağ açık ve sol açık olarak forma giyen Emre Mor, bu sezon sadece 2 maçta şans bulabildi. Genç futbolcu, Danimarka 19 Yaş Altı Milli Takımı ile de 3 karşılaşmada sahada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler