Bill Cosby sessizliğini bozdu

Ünlü oyuncu ve komedyen hakkında yıllardır giderek artan tecavüz iddiaları sebebiyle New York Post gazetesinden Stacy Brown'a konuştu. Cosby iddialarla ilgili net bir cevap vermese de yaptığı açıklama tecavüzleri inkar eder nitelikteydi. Bill Cosby kısa s

Bill Cosby sessizliğini bozdu
Ünlü oyuncu ve komedyen hakkında yıllardır giderek artan tecavüz iddiaları sebebiyle New York Post gazetesinden Stacy Brown'a konuştu. Cosby iddialarla ilgili net bir cevap vermese de yaptığı açıklama tecavüzleri inkar eder nitelikteydi. Bill Cosby kısa söyleşi sırasında siyahi medyadan söz konusu iddialarla ilgili beklediği gibi tarafsız ve nötr olduğunu söyledi.
 
Ayrıca tüm bu zor süreç için eşi Camille Cosby'e teşekkür etti. Yarım yüzyıldan fazla zamanlık eşi Camille Cosby'nin iddialar boyunca sağlam kaldığını ve yanında durduğunu söyledi.
 
Ünlü komedyen eşine aşk ve gösterdiği kadınlık kudreti için teşekkür etti. Cosby Stacy Brown'a verdiği kısa röportajda söz konusu ifadeleri üst süte tekrarladı. "Aşk ve kadınlık kudreti ya da tam tersi kadınlık kudreti ve aşk nasıl söylemek isterseniz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler