Youtube’a erişim yasağı var mı yok mu ?

Facebook ve Twitter'a yönelik erişim engeli kaldırılırken, erişimin halen yasak olduğu belirtilen Youtube'a girilebilmesi kafaları karıştırdı.Erişim Sağlayıcıları Birliği, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındığı anlara dair görüntü, ses ve

Youtube’a erişim yasağı var mı yok mu ?

Facebook ve Twitter'a yönelik erişim engeli kaldırılırken, erişimin halen yasak olduğu belirtilen Youtube'a girilebilmesi kafaları karıştırdı.

Erişim Sağlayıcıları Birliği, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındığı anlara dair görüntü, ses ve videoların yer aldığı Facebook, Youtube ve Twitter'a mahkeme tarafından erişim yasağı getirildiğini duyurmuş, söz konusu içerikleri hemen kaldıran Facebook engellenmemişti. Bir süre sonra bahse konu içeriği kaldıran Twitter da açılırken, Youtube'la ilgili belirsizlik oluştu. Açıklamaya göre erişime yasak olan youtube'un açık olması kafaları karıştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler