WhatsApp'ın yeni özelliği sosyal medyayı salladı!

Son yılların yükselen trendi olan anında mesajlaşma uygulamaları özellikle mobil cihazlar arasında iletişim sağlamayı amaçlıyor. Facebook tarafından satın alınan, dünya çapında 600 milyonu aşkın kişi tarafından kullanılan ve bu uygulamalar arasında en pop

WhatsApp'ın yeni özelliği sosyal medyayı salladı!
Son yılların yükselen trendi olan anında mesajlaşma uygulamaları özellikle mobil cihazlar arasında iletişim sağlamayı amaçlıyor. Facebook tarafından satın alınan, dünya çapında 600 milyonu aşkın kişi tarafından kullanılan ve bu uygulamalar arasında en popüler olanı WhatsApp'a yeni bir özellik eklendi.
 
WHATSAPP'TAN MAVİ TIK ÖZELLİĞİ
 
WhatsApp kullanıcıları, artık yolladıkları mesajların alıcı tarafından okunduğunu görebiliyorlar. Bugüne kadar tek tık işareti mesajın gittiği, çift tık işareti ise mesajın karşı tarafa ulaştığı anlamına geliyordu. Yeni eklenen mavi tık (Blue Tick) özelliği ise mesajın kişi tarafından okunduğu anlamına geliyor. Bu sayede WhatsApp'ta 'mesajı görmedim' ya da okumadım' gibi bahanelerin sonu gelmiş oluyor.
 
SOSYAL MEDYADAYI SALLAYAN "MAVİ TIK" TWEETLERİ

Ferdi Carrefour ?@FerdiCarrefour  
Biri mavi tık geldi, artık last seen önemsiz, yandık diyor. diğeri okuduğumuzu bilecek. lan olm siz nasıl ilişkiler kuruyorsunuz ya?

Tuğçe Yılmaç ?@tugceyilmac  
Whatsapp yıllardır süren ızdıraba son verdi.
Tek tık: Gönderildi
İki tık: İletildi
Mavi tık: Okundu
 
gökhan ?@twetimgeldi
artık whatsapp msjınız okununca mavi tık çıkıyo. ulan koskoca uygulama sırf tripli kızlar cevap vermiyo diye güncelleme yaptı be. utanın.
 
bilgen öztürk ?@bbiillggeenn 
Mavi tık yerine "görüldü" yazsalar, hatta bide "kaale almadı" ekleseler tadından yenmez bu whatsap :)
 
Tuna Yüksel ?@tunayuxel  
mavi tık olayını buradan öğrendim, whats app'da hala mavi tık olayı aktifleşmedi. bu kadar yalnızım işte.
 
Çiğdem Akdemir ?@akdemircigdem 
Whatsapp' a gelen mavi tık olayı ocaklar söndürür. Dersin bedduayı Whatsapp'a yaptı ??
 
Murat Gökmen ?@murat_gkmn 
Bu whatsapp daki mavi tık ne yuvalar yıkar, nice genci telef eder. Ocagın sönsün whatsapp.
 
Gökhan Beter ?@GokhanBeter  
Artık çiftler birbirlerine yalan söyleyemicek :) Watsapp ta gönderdiğiniz mesajın altındaki mavi tık işareti mesajın okunduğunu gösteriyor
 
Marjibey ?@Marjibey  
whatsapp yalnız olduğumu biliyor olmalı ki hala mavi tık olayını bende aktifleştirmedi. buradan kendisini esefle kınıyorum
 
Efe ÖZTEKİN. ?@efeoztekin 
Whatsapp'a okundu anlamına gelen mavi tık işareti geldiğine göre son görünmeyi kapatanlar için 1 dakikalık saygı duruşu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji