Whatsapp bombayı patlattı! Arama özelliği...

WhatsApp geçtiğimiz haftalarda uzun zamandır beklenen sesli arama özelliğini davetiye yoluyla kullanıcılara sunmuştu. Artık sesli arama özelliği şuandan itibaren tüm kullanıcılar için aktif edilmiş bulunuyor.WhatsApp bugün itibariyle sesli arama özelliğin

Whatsapp bombayı patlattı! Arama özelliği...

WhatsApp geçtiğimiz haftalarda uzun zamandır beklenen sesli arama özelliğini davetiye yoluyla kullanıcılara sunmuştu. Artık sesli arama özelliği şuandan itibaren tüm kullanıcılar için aktif edilmiş bulunuyor.

WhatsApp bugün itibariyle sesli arama özelliğinin aktif edilebilmesi için davetiye sistemini tekrar aktif duruma getirdi. WhatsApp'ın sesli arama özelliğini kullanabilmek için yapmanız gereken ufak bir işlem var. İşte WhatsApp sesli arama özelliğini aktif hale getirmenin yolu.

Öncelikle cihazınızda WhatsApp'ın son sürümünün yüklü olması gerekiyor. Ardından sesli görüşme özelliği aktif olan birisi tarafından çağrı almanız yeterli. 

İşte güncellenmiş Whatsapp ekran görüntüsü şöyle;

1-273.jpg

2-090.jpg

Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler