Whatsapp bombayı patlatıyor! Süper özellik

Akıllı telefonların popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a çok yakında sesli arama özelliği geliyor. Bu yönde Facebook iPhone'lar için test sürümü bile yayınladı!WhatsApp'ın, mesajlaşma servisi dışında internet üzerinden sesli arama yapma özelliği

Whatsapp bombayı patlatıyor! Süper özellik

Akıllı telefonların popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a çok yakında sesli arama özelliği geliyor. Bu yönde Facebook iPhone'lar için test sürümü bile yayınladı!

WhatsApp'ın, mesajlaşma servisi dışında internet üzerinden sesli arama yapma özelliği ile de kullanıcılarının karşısına çıkacağı uzun bir süredir konuşuluyordu.

Ancak WhatsApp’tan, internet üzerinden sesli arama yapma yani VOIP özelliği için şimdiye kadar somut bir hamle gelmemişti. Bugün ortaya atılan iddialar ise WhatsApp’ın VOIP özelliği üzerinde çalıştığı ve test etmeye başladığı yönünde.

WhatsApp v2.11.17.346 Beta sürümü ile iOS kullanıcılarına internet üzerinden arama yapma özelliğini sunmaya başladı. İnternet üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan sesli arama özelliğinin çok yakında tüm dünyaya sunulması bekleniyor.

28211355.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler