Twitterde değişiklik!

Twitter kurulduğu günden bu yana sadece birbirlerini takip eden kullanıcıların DM'leşmelerine olanak veriyordu. Yani siz Twitter'dan herhangi bir kullanıcıya DM (Direct Message) atmak istediğinizde o kişinin de sizi izliyor olması gerekiyordu.ARTIK SİZİ T

Twitterde değişiklik!

Twitter kurulduğu günden bu yana sadece birbirlerini takip eden kullanıcıların DM'leşmelerine olanak veriyordu. Yani siz Twitter'dan herhangi bir kullanıcıya DM (Direct Message) atmak istediğinizde o kişinin de sizi izliyor olması gerekiyordu.

ARTIK SİZİ TAKİP ETMESİNE GEREK YOK

Ancak Twitter'ın gece geç saatlerde yayına verdiği yeni özelliği ile artık sizi takip etmeyenlere de rahatça mesaj gönderebileceksiniz. Veya sizin doğrudan takip etmediğiniz Twitter hesaplarına da DM yollayabileceksiniz.

O AYARI YAPMAK ŞART

Twitter'da bir hesabın herkesten DM alabilmesi için Ayarlar > Güvenlik Gizlilik > Receive Direct Messages from anyone (Herkesten DM al) özelliğinin seçili olması gerekiyor. Bu özelliği aktif hale getirdikten sonra 'Değişiklikleri Kaydet' butonuna basmanız yeterli...

HERKESE DM ATAMIYORSANIZ SEBEBİ 'O' AYARIN YAPILMAMIŞ OLMASI

Eğer sizi takip etmeyen bazı hesaplara DM atabiliyor, bazılarına da atamıyorsanız sebebi yukarıda bahsettiğimiz ayarla ilgili... Bu ayarı aktif hale getirmeyenler yine eskisi gibi sadece takip ettikleri kişilerden DM alacak.

METİN HALEN İNGİLİZCE

Özellik henüz devreye girdiğinden Twitter'ın Türkçe ekibi ilgili ayardaki ifadeleri dahi henüz Türkçe'ye çevirmemiş.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler