Twitter'a video özelliği gelecek

Twitter 1 hafta içinde 2'nci yeni özelliğini tanıttı. Mikro blog sitesi, kullanıcılarının 10 dakikadan uzun olmayan videoları Twitter'a yükleyebileceğini duyurdu.VİDEO HİZMETİ DEVREYE GİRECEKKullanıcı sayısını artırmak için bir süredir çeşitli projeler üz

Twitter'a video özelliği gelecek

Twitter 1 hafta içinde 2'nci yeni özelliğini tanıttı. Mikro blog sitesi, kullanıcılarının 10 dakikadan uzun olmayan videoları Twitter'a yükleyebileceğini duyurdu.

VİDEO HİZMETİ DEVREYE GİRECEK

Kullanıcı sayısını artırmak için bir süredir çeşitli projeler üzerinde çalışan Twitter, platformda yer alacak video hizmetini devreye sokmaya hazırlanıyor.

10 DAKİKAYI GEÇMEYECEK

Sosyal medyadaki kullanılırlığını artırmayı hedefleyen mikro blog sitesi, 10 dakikadan uzun olmayan MP4 ve MOV formatındaki videoların siteye yüklenmesine izin verecek.

REKLAM GELİRLERİ ARTACAK

Geçtiğimiz günlerde aktif kullanıcı sayısında Instagram'ın gerisinde kalan Twitter, "While you were away" isimli yeni özelliğini kullanıma sunmuş ve kullanıcılarına sitede yapılan paylaşımların özetini sunmaya başlamıştı. Bir süredir site üzerinden reklam yayınına ağırlık veren Twitter'ın bu yeni hizmet vasıtasıyla videolu reklamların önünü açtığı ve bu yöntemle gelirlerini artırmaya çalıştığı ortaya atılan iddialar arasında.

1 haftada 2 yeni özelliği devreye sokan Twitter'ın sosyal medya kullanıcıları arasındaki popülerliğini artırıp artıramayacağı ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler