Twitter felaket alarmı verebilir

İnsanların kendilerini ifade etmek ve kamuoyu oluşturmak gibi amaçlara hizmet eden sosyal paylaşım siteleri, zamanla daha farklı özellikler kazanıyor.Bunun bir örneği de dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan Twitter'ın yeni uygulaması Twitter

Twitter felaket alarmı verebilir

İnsanların kendilerini ifade etmek ve kamuoyu oluşturmak gibi amaçlara hizmet eden sosyal paylaşım siteleri, zamanla daha farklı özellikler kazanıyor.

Bunun bir örneği de dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan Twitter'ın yeni uygulaması Twitter Allerts.

Amacının acil durum ya da felaketlerde belirli kurumlardan gerçek bilgileri SMS ya da bildirim yolu ile dağıtmak olarak ifade edilen yeni hizmet oldukça yararlı. Zira herhangi bir olayda verilen yanlış bilgiler, eksik bilgiler işi içinden çıkılmaz bir hale dönüştürüyor.

Bu hizmete üye olan kullanıcılar başta ABD olmak üzere, Japonya ve Güney Kore'de onaylanmış STK'lardan ve hükümet kurumlarından bildirimler alabilecek.

Bu hizmetten faydalanmak isteyenlerin /alerts sayfalarına girmesi yeterli. Hizmet önümüzdeki aylarda diğer ülkeler için de geçerli olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji