Türksat'tan frekans açıklaması!

Türksat'tan yapılan açıklamada, 14 Temmuz gecesi gerçekleştirilmesi planan TV frekans değişikliğinin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.Türksat, 14 Temmuz gecesi planlanan televizyon frekans değişikliklerinin, Ramazan ayı nedeniyle yayıncı ve vatandaş

Türksat'tan frekans açıklaması!

Türksat'tan yapılan açıklamada, 14 Temmuz gecesi gerçekleştirilmesi planan TV frekans değişikliğinin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Türksat, 14 Temmuz gecesi planlanan televizyon frekans değişikliklerinin, Ramazan ayı nedeniyle yayıncı ve vatandaşlardan gelen talep sebebiyle ertelendiğini açıkladı. Açıklamada, değişikliğin ne zaman gerçekleştirileceğine dair bir tarih verilmedi.

Türksat A.Ş. tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle; "Türksat 4A haberleşme uydusunun 42° Doğu yörüngesinde hizmete girmesiyle birlikte, 14 Temmuz 2014 Pazartesi (bugün) gece yarısı gerçekleştirilmesi planlanan televizyon frekans değişikliği, Ramazan ayı nedeniyle, vatandaşlar ve yayıncı kuruluşlardan gelen yoğun talep üzerine ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler