Türksat da sabit telefon hizmeti verecek

İnternet Servis Sağlayıcılar’ın hemen hemen hepsinin verdiği sabit telefon servisini Türksat da sunmaya başlıyor. Firmanın kablo internet ve televizyon servislerine ek olarak verilecek olan sabit telefon hizmeti önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak. Ye

Türksat da sabit telefon hizmeti verecek

İnternet Servis Sağlayıcılar’ın hemen hemen hepsinin verdiği sabit telefon servisini Türksat da sunmaya başlıyor. Firmanın kablo internet ve televizyon servislerine ek olarak verilecek olan sabit telefon hizmeti önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak. Yeni serviste görüşmeler internet üzerinden yapılacak. 

Konuyla ilgili olarak Anadolu Ajansı’na açıklamalarda bulunan Türksat Genel Müdürü Ensar Gül, telefon hizmetinin verilmesiyle ilgili alt yapının hazır olduğunu belirten ve yakında bu konuda tanıtımın yapılacağını belirtti. Kablo TV hizmeti alan abonelerin, sabit telefon hizmeti almak için alt yapının hazırlandığını ifade eden Gül, evde kullanılan modeme analog telefonların bağlanmasıyla sabit telefonla görüşmelerin yapılabileceğini açıkladı.

Altyapı gerekiyor

Kablo TV abonesi olmak için mutlaka o bölgede uygun altyapının bulunması gerekiyor. Altyapı zorunluluğundan dolayı Kablo TV Türkiye’nin her yerinde aktif olarak kullanılamıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler