Turkcell T 70 ve T tablet incelemesi

Turkcell T70 ve Turkcell T Tablet tanıtıldı. Yeni cihazlar 4.5 G uyumlu...   TURKCELL T 70 ÖZELLİKLERİ   5.2. in. HD ekranı olan cihaz 4 çekirdekli işlemciye sahip. Ayrıca kamerasının otomatik netleme ve flaş özelliği de bulunuyor. Arka kamerası 8 MP olan

Turkcell T 70 ve T tablet incelemesi
Turkcell T70 ve Turkcell T Tablet tanıtıldı. Yeni cihazlar 4.5 G uyumlu...
 
TURKCELL T 70 ÖZELLİKLERİ
 
5.2. in. HD ekranı olan cihaz 4 çekirdekli işlemciye sahip. Ayrıca kamerasının otomatik netleme ve flaş özelliği de bulunuyor. Arka kamerası 8 MP olan cihazın ön kamerası ise 5 MP çözünürlüğe sahip. Kolay kullanım arayüzü bulunan ürün ile farklı ve kolay bir kullanım geliştirilmiş durumda. SMS gönderme, klavye, uygulamalar ve acil aramalar için özel olarak tasarlanan ikonlar farklı bir deneyim sunuyor. İşletim sistemi ise Android 6.0 Marshmallow. Ayrıca markaya özel uygulamalar olan BiP, fizy, TV+, Akademi, Akıllı Depo, GollerCepte, Mobil Asistan yüklü olarak geliyor.
t-70.jpg
 
TURKCELL T TABLET
 
8 inç HD ekranı bulunan T Tablet'in 2 gb ram'i var. Ön kamerası 2 Megapiksel iken arka kamerası 5 Megapiksel olarak tasarlanmış. Üründe dokunmadan selfie çekebilme özelliği yer alıyor. 
 
Tanıtım toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, Turkcell şebekesinde 4,5G uyumlu akıllı cihazların sayısının 7.5 milyonu geçtiğini söyledi. T70 ile birlikte bu sayının daha da artacağını beklediklerini vurgulayan Erkan, “T Serisi’nde ileri teknolojiyi en uygun fiyatlarla sunmak amacıyla yola çıktık. Aradan geçen 6 senede geliştirdiğimiz 10 farklı cihaz ile bu yolda büyük bir yol katettiğimizi düşünüyorum. T70 v T Tablet ile ise 1 Nisan’da kullanıma sunduğumuz 4,5G teknolojisinden herkesin yararlanmasını amaçlıyoruz. Turkcell T70 ve T Tablet’i alanlar ayrıca Turkcell’in popüler uygulamalarını da 4,5G teknolojisi ile deneyimleme fırsatı bulacaklar. Dünyanın en güçlü 4,5G şebekelerinden birisini kurduk, ürün-servis dünyamızı yenileyerek yepyeni bir 4,5G deneyimi sunmaya başladık, şimdi ise T70 ve T Tablet ile müşterilerimizin bu dünyadan faydalanmalarını sağlayacağız” diye konuştu.
 
İLK 3 AY ÜCRETSİZ
 
Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, Turkcell T70’i kontratlı olarak satın alan Turkcell aboneleri, hem ilk 3 ay boyunca her ay geçerli 1 GB 4,5G mobil internetini hem de Turkcell’in popüler servislerini ücretsiz olarak kullanabilecekler. İlk 3 ay boyunca müzik platformu fizy üyeliği ve 5 GB’lık Turkcell TV+ kotası da yine ücretsiz olarak kullanılabilecek. Ayrıca özellikle telefonları ile çok fazla video ve fotoğraf çekenlerin telefonlarının hafızası dolmasın diye T70 sahiplerine kontrat boyunca kullanılabilecekleri 50 GB ’Akıllı Depo’ saklama alanı sunuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler