Türk hackerlardan PKK'ya darbe!

Sanal alemde 1923 Türk Grup olarak bilenen dünyaca ünlü 1923turk.com sitesinin beyaz hackerları, Diyarbakır'daki çatışmada şehit verdiğimiz 15 Mehmetçiğimizin ardından terör sitelerine operasyon başlattı. Pkk terör örgüte destek veren siteleri erişime kap

Türk hackerlardan PKK'ya darbe!

Sanal alemde 1923 Türk Grup olarak bilenen dünyaca ünlü 1923turk.com sitesinin beyaz hackerları, Diyarbakır'daki çatışmada şehit verdiğimiz 15 Mehmetçiğimizin ardından terör sitelerine operasyon başlattı. Pkk terör örgüte destek veren siteleri erişime kapatarak ve site içeriklerini Emniyet Genel Müdürlüğü Bilişim Suçları Birimine göndererek vatana hizmetin sınır tanımayacağını bir kez daha gösterdi.

GRUP BİR AÇIKLAMA YAPTI

Üslenmiş oldukları misyon gereği hiçbir Türk sitesine saldırı yapmayan, Türk sitelerine ücretsiz güvenlik desteği sağlayan ve daha önce de Doğu illerindeki okullara yaptıkları kitap yardımlarıyla adlarını bir çok kez duyuran 1923 Türk Grup Yönetimi yaptığı açıklamada;Teröre destek verenleri, vatanın bütünlüğünü ve devletin bekasını sarsmaya çalışanları, sanal âlemden kazıyana kadar devletimizin ilgili birimlerine gerekli dokümanları sunacaklarını ve terör destekçisi sitelerinin hepsinin erişime kapatılacağını kamuoyuna duyurdular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler