Türk hackerlar Suriye'ye savaş açtı

Suriye İletişim Bakanlığı'nın www.moi.gov.sy sayfasına saldıran hackerlar buraya Nisa suresinin 93. ayetinin İngilizce çevirisini koydular.Ossi3 kod adlı hacker tarafından hacklenen siteye "Bir başkan nasıl kendi insanlarını öldürebilir. Bu yaptığınız İsl

Türk hackerlar Suriye'ye savaş açtı

Suriye İletişim Bakanlığı'nın www.moi.gov.sy sayfasına saldıran hackerlar buraya Nisa suresinin 93. ayetinin İngilizce çevirisini koydular.

Ossi3 kod adlı hacker tarafından hacklenen siteye "Bir başkan nasıl kendi insanlarını öldürebilir. Bu yaptığınız İslama aykırı. İnsanlarınızı öldürmeyi bırakın, yarın çok geç olabilir" mesajı yazıldı.

Siteye koyulan ayetin Türkçesi ise şöyle: "Kim bir mümini kasden öldürürse cezası, içinde ebediyen kalacağı cehennemdir. Allah ona gazap etmiş, onu lânetlemiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler