Trabzon'da TEİAŞ semineri

Kısa adı TEİAŞ olan Türkiye Elektrik İletim A.Ş’nin Türkiye çapındaki hizmet içi eğitim ve iş güvenliği semineri Trabzon’da yapılıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde başlayan ve 12 Kasım Cuma günü sona erecek seminere Türkiye

Trabzon'da TEİAŞ semineri

Kısa adı TEİAŞ olan Türkiye Elektrik İletim A.Ş’nin Türkiye çapındaki hizmet içi eğitim ve iş güvenliği semineri Trabzon’da yapılıyor.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde başlayan ve 12 Kasım Cuma günü sona erecek seminere Türkiye genelinde kuruma bağlı çeşitli illerden 60 şef katılıyor.

 

TEİAŞ Eğitim ve İş Güvenliği Daire Başkanı Sami Gökkaya, kurumun sektördeki öneminin büyük olduğuna dikkat çekerek, seminerde bu yılki çalışmaların değerlendirilip, gelecek yıl yapılacaklar üzerinde durulduğunu bildirdi.

 

Gökkaya, hizmette verim ve kaliteyi arttırmak için TEİAŞ olarak yıl içerisinde de eğitim çalışmaları yaptıklarını belirterek, organizasyonu yapan 14. Grup Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji