THY uçaklarında TV ve internet

Türk Hava Yollarının (THY) kıtalararası uçuş yapan uçaklarımızda bulunan Planet eğlence sistemine artık Panasonic Avionics Corporation tarafından geliştirilen Global Communication Suite (GCS) sistemi de dahil ediliyor. THY Basın Müşavirliğinden yapılan aç

THY uçaklarında TV ve internet

Türk Hava Yollarının (THY) kıtalararası uçuş yapan uçaklarımızda bulunan Planet eğlence sistemine artık Panasonic Avionics Corporation tarafından geliştirilen Global Communication Suite (GCS) sistemi de dahil ediliyor.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, uçaklarda yerleştirilmeye başlanan bu sistemle birlikte yolcuların artık IFE eğlence sisteminde ilk defa televizyon programlarının eş zamanlı izlenebileceği ve yolcuların koltuk arkası ekranlardan Miles&Smiles ve müşteri ilişkileri bölümlerine online olarak ulaşılabilecekleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji