Telefonunuz sizi anlayacak!

Bilimadamları insan duygularını teşhis edebilen uygulama geliştirdi ve uygulama yüzde 100 başarıya ulaşmak üzere. Üzgün, mutlu ya da endişeli olduğunuzu anlayan biri daha olacak.Bu büyük gelişmeyle artık akıllı telefonlar sahiplerinin konuşmalarından anla

Telefonunuz sizi anlayacak!

Bilimadamları insan duygularını teşhis edebilen uygulama geliştirdi ve uygulama yüzde 100 başarıya ulaşmak üzere. Üzgün, mutlu ya da endişeli olduğunuzu anlayan biri daha olacak.

Bu büyük gelişmeyle artık akıllı telefonlar sahiplerinin konuşmalarından anlayacak. Rochester Üniversitesi mühendisleri 5 farklı modu yüzde 81 kesinlikte anlayabilen ve tanımlayabilen bilgisayarı geliştirdiler.  Uygulama sesi yüksekliği, titreşimi ve tonundan ayırt ediyor. Konuşanın moralinin yüksek olup olmadığını hemen rapor edebiliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler