Telefonunu kapatana yüzde 50 indirim

 Kudüs'te bir bir işletmeci restoranında yeni bir yöntem deniyor. Özellikle son yıllarda fiyatı iyiden iyiye düşen akıllı telefonlar artık elimizden düşmez oldu. Haliyle insanlar herhangi bir yerde bir araya gelse dahi telefonlarından gözlerini ayırmıyor

Telefonunu kapatana yüzde 50 indirim

 Kudüs'te bir bir işletmeci restoranında yeni bir yöntem deniyor. Özellikle son yıllarda fiyatı iyiden iyiye düşen akıllı telefonlar artık elimizden düşmez oldu. Haliyle insanlar herhangi bir yerde bir araya gelse dahi telefonlarından gözlerini ayırmıyor ve ortaya pek de hoş bir görüntü çıkmıyor.
 
Bunun farkında olan işletmeci ise çareyi telefonları kapattırmakta bulmuş. Bunu zorla yapamayacağını bilen Jawdat Ibrahim, telefonlarını kapatan veya uçak moduna getirenlere yüzde 50 indirim vadediyor.
Böylesi bir teklifi gören müşteriler ise pek düşünmeden telefonlarını kapatma yoluna gidiyor ve bir süredir uygulanan sistemde Ibrahım telefon sorunundan bu şekilde kurtulabildiğini belirtiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji