Telefon hırsızlarını yakacak buluş !

 Cep telefonları kendi hırsızının resmini çekiyor. Bu uygulama ile telefonunuz, ard arda 3 kez telefonlara girmeye çalışan ve yanlış şifre girenlerin fotoğrafını ön yüzdeki dahili kamerayla çekiyor. Artık cep telefonunuz, kendi hırsızının resmini çekip si

Telefon hırsızlarını yakacak buluş !

 

Cep telefonları kendi hırsızının resmini çekiyor. Bu uygulama ile telefonunuz, ard arda 3 kez telefonlara girmeye çalışan ve yanlış şifre girenlerin fotoğrafını ön yüzdeki dahili kamerayla çekiyor.
 
Artık cep telefonunuz, kendi hırsızının resmini çekip size yollayabilecek.
 
Android tabalı cihazlar için geliştirilen ve Lookout Security&Antivirus isimli güvenlik yazılımı şirketine ait olan Lock Cam uygulaması, ard arda 3 kez telefonlara girmeye çalışan ve yanlış şifre girenlerin fotoğrafını ön yüzdeki dahili kamerayla çekiyor.
 
Daha sonra uygulama fotoğrafı otomatik olarak kullanıcılarının kendi e-posta hesabına gönderiyor ve olası hırsıza ait olan fotoğraf telefon sahibinin eline geçmiş oluyor. Bunun dışında şifrenin yanlış girildiği lokasyonu da belirleyen uygulama, Lookout.com üzerinden de hırsızın yerini kullanıcıyla paylaşıyor.
 
Ücretsiz olan uygulama sadece Android tabanlı telefonlarda kullanılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji