Silinen fotoğraflarınızı nasıl kurtarırsınız ?

Akıllı telefon markası ne olursa olsun kullanıcılarının ortak noktası fotoğraf albümünde bulunan fotoğrafları yanlışlıkla silmeleri oluyor. iPhone ise, kullanıcılarının sildikleri fotoğrafları kurtarmasını sağlıyor. Birinci adımda telefonda bulunan "Fotoğ

Silinen fotoğraflarınızı nasıl kurtarırsınız ?

Akıllı telefon markası ne olursa olsun kullanıcılarının ortak noktası fotoğraf albümünde bulunan fotoğrafları yanlışlıkla silmeleri oluyor. iPhone ise, kullanıcılarının sildikleri fotoğrafları kurtarmasını sağlıyor. Birinci adımda telefonda bulunan "Fotoğraflar" uygulamasının açılması gerekiyor. İkinci adımda bugüne kadar çekilen tüm fotoğrafların yer aldığı listeden ekranın en alt kısmında bulunan "Albümler" sekmesinin tıklanması gerekiyor. Bir sonraki adımda ise, tüm albümlerin yer aldığı sayfanın en altında yer alan "Son Silinenler"i seçmeniz gerekiyor. Dördüncü adımda, 30 gün içerisinde sildiğiniz dosyalar arasında yer alan fotoğraf tıklandığında silinen verinin geri yüklenmesi veya tamamen silinmesi için iki seçenek sunuluyor. Son adımda ise seçilen verinin kurtarılmasını sağlayacak onayın verilmesi gerekiyor.

Apple'ın son işletim sistemi olan iOS8 son 1 ay içerisinde silinen tüm dosyaları bu alanda saklıyor. Kullanıcılar, bu sayede sildiği verilere kısa bir süre de olsa bu alandan ulaşabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler