Sani Şener: BlackBerry'i alıyorum

Akıllı telefonlar, iPad, iPhone, Blackberry gibi yeni nesil teknoloji mucizeleri bilgi akışını kolaylaştırdı ama özellikle beyaz yakalı çalışanların başına da dert açtı:TUVALETTE BİLE MAİL ALIŞVERİŞİ Mobil mesai! Artık bu cihazları kullananlar, mesai saat

Sani Şener: BlackBerry'i alıyorum

Akıllı telefonlar, iPad, iPhone, Blackberry gibi yeni nesil teknoloji mucizeleri bilgi akışını kolaylaştırdı ama özellikle beyaz yakalı çalışanların başına da dert açtı:

TUVALETTE BİLE MAİL ALIŞVERİŞİ
Mobil mesai! Artık bu cihazları kullananlar, mesai saatini işyeri dışına hatta yatağına kadar taşımak zorunda. Daha çok teknoloji, iletişim ve perakende sektörlerinde yaygınlaşan 'mobil çalışanlar' tuvalette bile mail alışverişi yapıyor, akşam evde bebeğine mama yedirirken bir yandan da telefonuyla iş bitiriyor. Neredeyse 1 saat fazladan evde yapılan bu çalışma, "Bu fazla mesai midir" sorusunu gündeme getirdi.

15 dakikada mail'e yanıt beklerim
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in kardeşi olan TAV Grubu CEO'su Sani Şener'e göre hız için iletişim kanallarının açık olması şart. Bunun için başta üst yönetim olmak üzere herkese BlackBerry telefonlar verildiğini belirten Şener, "Geç kalmamak ve bilgiyi çok hızlı aktarmak zorundayız. Artık hiçbir şey 30 yıl önceki gibi değil. Bu telefonlara ihtiyacımız var" diyor.

Disiplinle özgürlüğü beraber yürüttüklerini ifade eden Şener, "Önemli bir mail'ime 15 dakikada yanıt vermeyenin BlackBerry'sini alıyorum. 4-5 kişinin aldım böyle. Kimse rahatsız değil, çünkü bizde çalışanlar emeğinin karşılığını her zaman fazlasıyla alıyor" diyor. disinin ve üst düzey yönetimin 24 saat 'online' olduğunu, gece 4'te bile uyanıp mail yazdıklarını anlatan Şener'e göre, işlerin hızlı ve doğru yürümesi için bu mesai şart"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler