Samsung yeni akıllısı için hazırlıklara başladı!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy S5'in beklenen ilgiyi görmemesinin ardından akıllı telefon pazarındaki liderliği tehlikeye giren Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge

Samsung yeni akıllısı için hazırlıklara başladı!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy S5'in beklenen ilgiyi görmemesinin ardından akıllı telefon pazarındaki liderliği tehlikeye giren Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'i, bu ayın başında Barselona'da düzenlenen MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıttı. Kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılanan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'i henüz geçtiğimiz hafta piyasaya süren Samsung, şimdiden bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu için hazırlıklara başlamış gibi görünüyor.

Akıllı telefon pazarındaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Samsung, şimdilik Samsung Galaxy S7 olarak anılan yeni amiral gemisi akıllı telefonu için üretim çalışmalarına başladı. Yeni amiral gemisi akıllı telefonunda esnek dokunmatik ekrana yer verecek gibi görünen Samsung, Galaxy S7'de kullanılacak ekranların üretilmesi için Samsung Display bünyesindeki fabrikaların kapasitesini arttırmaya başladı. Samsung Display'e yapılacak olan bu yatırım sonrası, aylık 8 milyon esnek panelin üretilebileceği belirtiliyor.

Güney Kore basınında şu ana kadar çıkan haberler göz önüne alındığında, Samsung Galaxy S7'nin son derece yenilikçi bir akıllı telefon olması bekleniyor. Ekran çerçevesini hemen hemen ortadan kaldıracak bir tasarıma sahip olan telefonun, üç farklı versiyonla piyasaya sürülebileceği söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler