Samsung S6'nın özellikleri ortaya çıktı!

Samsung, Mobil Dünya Kongresi'nde Samsung Galaxy Unpacked 2015 etkinliğini yapacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Samsung S6'nın özellikleri ortaya çıktı!

Samsung, Mobil Dünya Kongresi'nde Samsung Galaxy Unpacked 2015 etkinliğini yapacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Bu etkinlik için bir de görsel yayımlayan Samsung, Galaxy S6'nın yanında Galaxy S6 Edge modelini de tanıtacağının sinyallerini vermişti.

Güçlü donanımı ve kişiselleştirilebilen kenarlı ekranlı Note Edge modeli ile büyük ilgi toplayan firmanın Galaxy S6 Edge ile ne gibi yenilikler sunacağı merak ediliyordu. 1 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte sahne alacak olan Galaxy S6 Edge etkinlikten günler önce AnTuTu testinde görüntülendi. AnTuTu Benchmark'te yer alan özellikler Galaxy S6 Edge'in üst düzey bir performans sunacağının sinyallerini veriyor.

Sızıntıya göre Galaxy S6 Edge; 14 nm teknolojisi ile geliştirilmiş Samsung Exynos 7420 işlemciye, Mali T760 grafik birimine, 3GB RAM'e, 32GB depolama birimine, 5.0 Megapiksel selfie ön kameraya ve 20 Megapiksel arka kameraya ve 5.1 inç büyüklüğünde 1440X2560 (576 ppi) çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak.

Güncel Android 5.0.2 sürümü ile çıkışını gerçekleştirecek olan Galaxy S6 Edge'in tasarımının Note Edge ile aynı olacağını düşünüyoruz. Bakalım Samsung yeni cihazında eksik görülen noktaları elden geçirip daha rahat kullanım sunabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji