Samsung Galaxy S6'nın bazı özellikleri

Samsung Galaxy S6 muhtemelen Mart ayında düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015 Fuarı'nda tanıtılacak ve bugün cihaza ait yeni sızıntılar ortaya çıktı. Samsung'un resmi web sitesinde aracı profilinde ortaya çıkan bilgilerde cihazın ekran çözünürlüğü

Samsung Galaxy S6'nın bazı özellikleri

Samsung Galaxy S6 muhtemelen Mart ayında düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015 Fuarı'nda tanıtılacak ve bugün cihaza ait yeni sızıntılar ortaya çıktı. Samsung'un resmi web sitesinde aracı profilinde ortaya çıkan bilgilerde cihazın ekran çözünürlüğü ve işlemcisi keşfedildi.

SM-G920A model numarası ile profilde görülen Samsung Galaxy S6 muhtemelen ABD operatörü AT & T için yapılmış versiyonu. Bu model Hollanda'da yayımlanan sürümü ile benzer donanıma sahip.

Veriler beklendiği gibi Samsung Galaxy S6'nın 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip olduğunu göstermektedir. Ayrıca base64 göstergesi ile Android 64-bit sürümü olduğunu görüyoruz. Donanım düğmeleri ile geleceği düşünülüyor.

Samsung yeni amiral gemisinde tamamen sıfırdan bir tasarım üzerinde çalışıyor ve şimdiye kadar gelen söylentilere göre cihaz, QHD Super AMOLED ekran, Android 5.0 Lollipop, bir Exynos 7420 SoC veya Snapdragon 810yonga seti, 3GB RAM, 32GB depolama ve LTE Cat özelliği ile gelecek. Galaxy S6 16-megapiksel kamera ve 20 megapiksel kamera ile gelecek.

Sonraki sayfalarda Galaxy S6'nın kullanıcı aracı profilinin ekran görüntülerini ve cihaza ait şimdiye kadar sızdırılmış görselleri inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji