Samsung Galaxy S5, bu kutu da gelecek!

Kısa bir süre sonra Mobil Dünya Kongresi 2014’te düzenlenecek olan Samsung Galaxy S5 tanıtımından önce Galaxy S5’in ambalaj kutusu sızdırıldı. Görüntülere göre cihazın perakende ambalaj kutusu ahşap benzeri bir malzemeden yapılmış.Samsung’un bu resimlerde

Samsung Galaxy S5, bu kutu da gelecek!

Kısa bir süre sonra Mobil Dünya Kongresi 2014’te düzenlenecek olan Samsung Galaxy S5 tanıtımından önce Galaxy S5’in ambalaj kutusu sızdırıldı. Görüntülere göre cihazın perakende ambalaj kutusu ahşap benzeri bir malzemeden yapılmış.

Samsung’un bu resimlerde görünen Galaxy S5 ambalajını hangi pazarlarda kullanacağı henüz belli değil. Şirketin Galaxy S4 ve Galaxy Note 3’te olduğu gibi geri dönüşümlü malzemeden olup olmadığı da bilinmiyor. Galaxy S5 ile tüm gerçekler yarın düzenlenecek olan etkinlikle ortaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler