Play Store'de bir yenilik daha! "Önkayıt"

Google Play Store'da güzel bir yenilik daha geldi. Play store'da beklediğiniz uygulamaların yayınlandığını anında öğrenmek için ön kayıt işlevi kullanıma sunuldu.Bu özellik şu anda Terinator Genisys:Revolution'da aktif oldu.Henüz indirilmeye sunulmayan uy

Play Store'de bir yenilik daha! "Önkayıt"

Google Play Store'da güzel bir yenilik daha geldi. Play store'da beklediğiniz uygulamaların yayınlandığını anında öğrenmek için ön kayıt işlevi kullanıma sunuldu.

Bu özellik şu anda Terinator Genisys:Revolution'da aktif oldu.
Henüz indirilmeye sunulmayan uygulamara ön kayıt yaptırarak, uygulama indirme aktif olduğunda ilk olarak telefonunuza bir uyarı gelerek bu uygulamayı ilk indirenlerden olabileceksiniz.

Bu özellik sayesinde bir çok uygulama gelecek olan talep potansiyeli belirlenmiş olacak gibi gözüküyor.Eğer bildirim almak istemiyorsanız ön kayıt işleminden kaydınızı iptal edebiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler