Motorola'dan iPhone'a rakip

MarketWatch sitesinde yer alan bir haberde son yıllarda cep telefonu pazarında istediği ivmeyi yakalayamayan Motorola şirketinin yeni bir akıllı telefon üzerine çalıştığı belirtildi. Son olarak Google'ın satın aldığı Motorola Mobility CEO'su Dennis Woodsi

Motorola'dan iPhone'a rakip
MarketWatch sitesinde yer alan bir haberde son yıllarda cep telefonu pazarında istediği ivmeyi yakalayamayan Motorola şirketinin yeni bir akıllı telefon üzerine çalıştığı belirtildi.
 
Son olarak Google'ın satın aldığı Motorola Mobility CEO'su Dennis Woodside, şirketin son teknoloji yeni bir akıllı telefon üzerine çalıştığını doğruladı.
 
Telefonun adının Moto X olacağını söyledi.
 
Woodside, "Dönüm noktasındayız" dedi.
 
CEO, Teksas'daki fabrikaya yeni üretim faaliyeti için Ağustos ayına kadar 2 binin üzerinde yeni işçi alınacağını da ifade etti ve telefonun bazı temel parçalarının uluslararası tedarikçilerden elde edileceğini de söyledi.
 
CEO, akıllı telefon için henüz bir fiyat belirlenmediğini de ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji