Microsoft'tan büyük cesaret (!)

Microsoft’un Surface Pro 2′yi tanıtıp, fiyatı hakkında bilgi verdiği sayfada ilginç “tanımlamalar” kullandı. Surface 2 ile ilgili açıklamada, “Bu cihaz tek bir hareketle dokunmatik bir dizüstü bilgisayar haline gelebilir. MacBook Air gibi değildir.” cümle

Microsoft'tan büyük cesaret (!)
Microsoft’un Surface Pro 2′yi tanıtıp, fiyatı hakkında bilgi verdiği sayfada ilginç “tanımlamalar” kullandı. Surface 2 ile ilgili açıklamada, “Bu cihaz tek bir hareketle dokunmatik bir dizüstü bilgisayar haline gelebilir. MacBook Air gibi değildir.” cümleleri, teknoloji dünyasında şaşkınlık uyandırdı.
 
Microsoft’un bu ifadeleri kullanarak, satışları şimdilik istediği gibi şekillenmeyen cihazını, MacBook Air alternatifi ve rakibi olarak lanse etmek istemesi ve Surface 2′yi daha tanınır kılmak amacı güttüğü düşünülüyor. Yine de Microsoft’un, amacından tam olarak emin olmadığımızı söyleyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji