Microsoft’a Windows 8 şoku!

 PC satışlarındaki düşüş sebebiyle, önemli bir analist olan Heather Bellini, Microsoft hisslerinin notunu “durağan”dan “satış”a geçirmişti. Bu durum, hisselerin son 2 yılın en büyük düşüşünü yaşamasına yol açtı. Bellini’ye göre, Microsoft tüketici bilgisa

Microsoft’a Windows 8 şoku!

 PC satışlarındaki düşüş sebebiyle, önemli bir analist olan Heather Bellini, Microsoft hisslerinin notunu “durağan”dan “satış”a geçirmişti. Bu durum, hisselerin son 2 yılın en büyük düşüşünü yaşamasına yol açtı.
 Bellini’ye göre, Microsoft tüketici bilgisayarları piyasasında kendini toparlayamazsa durumu yavaş yavaş daha da kötüleşebilir.

Bugünkü duruma göre Microsoft hissleri 2013 başından itibaren yüzde 8,3 artışta. Ancak not düşürmenin ardından, sadece tek bir günde yaşanan yüzde 4,4′lük düşüş, Ağustos 2011′den beri yaşanan en büyük düşüş olarak kayıtlata geçti. İki önemli finans analistinin daha Microsoft’un durumunu “satın al” dan “durağan”a çevirdiği de biliniyor…
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler