Microsoft’a büyük eleştiri!

 Microsoft‘un bugüne dek cennette yaşadığı ama bu cennetin artık bittiği sözleriyle güne damgasını vuran Acer Başkanı Jim Wong, artık şirketin gökyüzünden dünyaya indiğini ve insanların nasıl yaşadıklarını daha iyi anlamaya başladığını söyledi. Bu sözleri

Microsoft’a büyük eleştiri!

 

Microsoft‘un bugüne dek cennette yaşadığı ama bu cennetin artık bittiği sözleriyle güne damgasını vuran Acer Başkanı Jim Wong, artık şirketin gökyüzünden dünyaya indiğini ve insanların nasıl yaşadıklarını daha iyi anlamaya başladığını söyledi. Bu sözleriyle aslında oldukça iyi niyetli görünen Jim Wong, elbette Microsoft’a karşı geçmişe dayalı bir kırgınlığını da dile getiriyor olabilir. Tabii ki Jim Wong sözlerini bunlarla sınırlamadı ve Microsoft’un Windows 8 güncellemelerinden ve dokunma teknolojisinin geleceğinden de söz etti.
 
Günlerdir gündemimizi meşgul eden ve çeşitli haberlerle sizlere ulaştırmaya çalıştığımız “Blue” kod adıyla anılan Windows 8.1 güncellemelerine değinen Jim Wong, işletim sisteminin geleceğinden oldukça umutlu olduklarını açıkladı. Windows 8 ile birlikte önemi artan dokunmatik ekranlara da değinen Wong, pek çok kişinin aksine önümüzdeki 5 yıl içinde tamamen dokunmatik ekranlarla sarılacağımızı düşünmüyor. Ona göre Microsoft, Windows 8 ile dokunmatik ekranlara yönelirken, dengeyi iyi kurmalı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji