Line çok güvenli

Popüler mesajlaşma uygulaması Line’nin öyle bir özelliği ortaya çıktı ki sizde duyunca şok olacaksınız. Kendisiyle yarışan Tango ve Whatsapp’ın aksine Line, dış dünyadan başka etkenler ile takip edilemediği ileri sürüldü.Silikon Vadisi uzmanları Line’nin

Line çok güvenli

Popüler mesajlaşma uygulaması Line’nin öyle bir özelliği ortaya çıktı ki sizde duyunca şok olacaksınız. Kendisiyle yarışan Tango ve Whatsapp’ın aksine Line, dış dünyadan başka etkenler ile takip edilemediği ileri sürüldü.

Silikon Vadisi uzmanları Line’nin geliştirilmesindeki şu detaylara dikkat çekti. Line, gizlilik arşivi bulunmayan ve kullanıcılarının mesajlarını başka bir yer depolamayan bir uygulama olduğu belirterek kullanıcılarının mesaj ve görüntüleri başkalarının görme imkanı olmadığını belirttiler.

Bilim ve Teknoloji Uzmanı İvan Likop, “ Günümüzde en önemli olan olay güvendir. Teknolojilerde güvene gerek vardır. Line, bu uygulaması ile görüyoruz ki kullanıcılarını tamamen kendisine emanet ediyor.”ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji